feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner



Cum scapa stresul de noi?

Etichete:


*Imi pare rau amice, dar gresesti elementar. Nu o sa scape nimeni de stres uitandu-se la filmulete haioase dar cretinoide, jucandu-se imbecilitati in flash, numarand pe degete, respirand etc. Si dupa 100 de flotari numai tu poti fi relaxat. Pentru ca stresul e ca Sida. Iti mai lasa un an doi de viata dar tot o sa mori in chinuri la final.
Asa ca, dragii mei, daca observati prezenta in comportamentul vostru a simtomelor stresului, ne pare rau, nu mai aveti nici o sansa, sunteti in faza terminala.
Daca esti pe moarte voteaza-ne Blogoree. Si daca articolul asta te-a stresat, ti-a placut si mai vrei, urmareste-ne Twitter.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner





3 comentarii:
gravatar
Anonim spunea...
miercuri, februarie 25, 2009  

Amice, eşti neconstructiv. Îmi spui cum nu poţi scăpa de stres şi că murim toţi într-un an sau doi. Spune măcar cum crezi tu că pot scăpa oamenii de stres, dacă variantele mele ţi se par inutile. Ori eşti prea relaxat, ori prea stresat. De râsul blogosferei. Succese nebănuite.

gravatar
Anonim spunea...
miercuri, februarie 25, 2009  

Îmi place însă grafica şi formatul blogului. Chiar relaxat de tot nu eşti...

gravatar
Xul1349 spunea...
joi, februarie 26, 2009  

Amice, dar nu fi asa stresat!Ia o pauza! Cred ca am dat solutia in "stresul e ca sida".Ceea ce , daca esti utilizator de prezervative s-ar putea sa stii ca nu are solutie. Daca nu esti utilizator, vei afla in curand...

Trimiteți un comentariu