feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner



Primul ninja

Etichete:


* si cum era de asteptat apare si primul ninja, hotarat sa ne sectioneze jugulara reusind doar, din pacate, sa demonstreze, intr-o criza demna de Exorcistul, ca decenta a fost complet expulzata din Romania, iar calmul si ratiunea s-au sinucis demult.
Ei bine, demonstratia de forta vine de la nimieni altul decat Zambilici al carui motiv de frustrare nu il putem intelege inca. Iata aici stenograma.
Zambilici:

But the fuck is this shit? Parcă au mai fost băieţii ăstia dar i-au cam exterminat lipsa de talent, precum un cordon ombilical care sufocă un fetus în pântecul mamei sale. Bă anatole, n-ai haz bă! Întoarce-te la făcut bannere precum ăsta (chiar consider că-i cea mai bună operă a ta)!
Chiar trebuie încurajată lipsa de umor şi de talent bazat doar pe faptul că “mai încearcă că poate-poate că!”? Eu spun NU! NU încurajării tentativelor care au eşuat de mai mult de 2 ori, precum Cucu (care are pagină pe IMDb)!

Serios… băieţilor, lăsaţi loc tipilor care au talent, că trebuie să fie câţiva p-acolo numa’ le este ruşine SĂ SĂ FACĂ CUNOSCUŢ’!

De-rasul-blogosferei:
In primul rand, ma bucur ca ati gasit o metoda de a va elibera de tensiune si frustrari, din pacate insa noi nu putem da dovada de atatea spume la gura si crize epileptice, din cauza unor vagi principii sociale.

In al doilea rand dorim sa lamurim cateva lucruri:
nu “am mai fost”, ne confundati, probabil din cauza aburilor furiei, un lucru de inteles si neesential, dar doream sa il lamurim.

va multumim ca v-am starnit interesul intr-atat incat sa imi gasiti pana si contul pe photobucket, daca doriti mai gasiti acolo si alte astfel de bannere care intamplator au fost facute la minut pentru userii unui browser game, Torn City. Sper ca nu v-am dezamagit, dar daca spiritul Otv chiar va indeamna la a gasi senzationalul, va pot marturisi ca obisnuiam sa desenez pe hartie igienica, si pe banci. Dar din pacate aceste vestigii s-au perimat.

Corect se spune Anatoale, asta in cazul in care nu vreti, in spiritul Patapievici sa va exprimati academic si sa spuneti simplu Anatol.

Nu sunt in masura sa ii masor talentul. Si cu atat mai putin sunteti dumneavoastra, fara a vedea creatiile si realizarile. Si ca sa vorbiti de talent trebuie sa va considerati dvs mai intai ca find unul. Si cu ce puteti sustine asta in cadrul randurilor de mai sus?

Si in final talentul, nu are legatura cu ce incercam noi. Nu facem arta. Nici zambilici nu face (sau?…).

Asteptam mai intai sa esum prima oara mai apoi ne gandim pentru a doua.

Existam din cauza unora ca dumneavoastra. Care considera ca putine bale insirate pe pereti reprezinta o atitudine, si ca lipsa de decenta, calm si ratiune inseamna revolta. Care cred ca stropind cu noroi schimba ceva. Care au impresia ca daca ar vorbi civilizat, cu umor sau fara, ironic sau nu, dar fara crize, nu ar avea acelasi rezultat.Care cred ca fac prin trivialitate o diferenta, fara sa observe ca intreaga blogosfera, intreaga societate se scalda in aceeasi morcila morala. Ori ca aratam cu degetul, ori ca suntem ironici cel putin icercam sa ne pastram departe de ea.
Si in final nu intelegem ce a declansat aceasta spontana revolta? Nu v-am jignit, nu am intrat in contact pana acum asa ca..?
Speram ca toate spumele nu au fost in zadar si ca ati ajuns la rezultatul dorit.
Mult succes in continuare cu Zambilici!
Imi cer scuze pentru multele litere mancate, tastatura si-a luat vacanta

N-ai cu cine...



2 comentarii:
gravatar
Anonim spunea...
sâmbătă, ianuarie 17, 2009  

cat de triste sunt caricaturile astea...

gravatar
Xul1349 spunea...
sâmbătă, ianuarie 17, 2009  

trista e lumea in care traim

Trimiteți un comentariu